Stylové pánské tašky jako skvělý módní doplněk

guy-912229_960_720[1]

Pánové, nenoste věci po kapsách a pořiďte si stylovou pánskou tašku! Přesně tato výzva stoprocentně padne na mnohé muže, kteří mají ze svých kapes peněženku, tašku a zároveň podavač papírových kapesníků. Když jdou takto s plnými kapsami, v nichž většinou figuruje také mobilní telefon, nevypadá to příliš vzhledně. I proto se vyplatí nákup kvalitní tašky, která celý problém dokonale elegantně vyřeší. Co vše brát v potaz při jejím pořizování?12985[1]

Materiál hraje prim

Stejně jako oblečení i pánská taška by měla být vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů. Poměrně hojnou volbou je především kůže. Jedná se o materiál, který se používá již několik desítek, možná i stovek let. Kůže je maximálně pevná, dokáže přečkat i rozmary počasí a její vzhled prostě a jednoduše nezevšední. Vybírat ji lze v několika odstínech. Vše se většinou ladí podle celkového outfitu daného muže, který se pro koupi nové tašky rozhoduje. Z ostatních materiálů se uplatňují koženka, klasická zpevněná látka anebo jiné.

Styl nošení

guy-912229_960_720[1]Tašku si určitě budete vybírat i podle stylu jejího nošení. Velmi oblíbená je hlavně moderní pánská taška přes rameno. Volit ji lze také v různých provedeních. Největší klasiku představují větší brašny, nicméně někteří pánové nepohrdnou ani takzvaným messengerem. Jedná se o brašnu, která má obdélníkový tvar a nosí se také přes rameno. Bez potíží se do jejích útrob vejdou nejrůznější věci denní potřeby. Jinak je klasikou i pánská aktovka, jež se nosí vyloženě pouze v ruce. Většinou ale disponuje i popruhem na rameno.

Design neopomínejte

O faktu, že pánská brašna má vliv na celkový outfit muže, není třeba nijak pochybovat. I proto není od věci vybírat modely různých barev a střihů, které budou korespondovat s vaším oblečením. V eshopu Taxido.cz si z velmi pestrého sortimentu vyberete přesně takové provedení tašky, jaké potřebujete.

Napsat komentář