Soukromá mateřská škola Pro Family

sun-451441_960_7201

Začátek školního roku již začal a vy stále nemáte školku pro své dítě? Potřebujete-li nastoupit do práce a děti nemáte kam dát, jelikož je nevzali už do několika školek z důvodu naplněné kapacity, jste v situaci jako mnoho dalších matek, které se při dovršení tří let věku dítěte chystají do práce a neví, jak s danou situací naložit. Ve velkých městech je to častý problém, naštěstí pořád existují soukromé školky, které vaše dítě s radostí přijmou a vy tak nepřijdete o dobré pracovní místo.

Program mateřské školy Pro Familyo_1459345774_kolaskolkaprofamily-materskaskola-21

Originální soukromá mateřská školka – Pro Family se programem výuky a výchovou dětí řadí k nejpropracovanějším v České republice. Privátní mateřská škola nabízí nejen dětem, ale i rodičům nepřeberné množství zážitků v příjemném a zajímavém rodinném prostředí. Během školky se vaše ratolesti vyřádí při aktivitách, jako jsou plavání, tenis, lekce hraní na flétnu a tanec. Školka pořádá velké množství výletů pro děti, a to nejen po Praze. Dětem je po celou dobu k dispozici školený personál, který tráví čas s dětmi s úsměvem, nechybí ani logopedi, speciální pedagog, asistenti a lektoři. I proto je soukromá mateřská škola Praha tolik dětmi a rodiči vychvalovaná a oblíbená.

Výhody mateřské školy v Praze

Pod hlavičku mateřských škol Pro Family patří hned několik školek, první z nich vznikla již v roce 1992. Školky se nacházejí v částech Prahy – Praha 4, Praha 9, Praha 12 a Praha 15, ale i ve Středočeském kraji. Obrovskou výhodou je otevírací doba školky, a to v rozmezí od 7.00 do 19.00 hodin každý všední den včetně prázdnin. Pro Family je akreditovaná mateřská škola se vzdělávacím programem pod záštitou MŠMT. Program ve školce je doplněn prvky Montessori, který je individuálně přizpůsoben každému dítěti podle věku a fyzické a psychické připravenosti. Školka pořádá také výuku angličtiny hravou formou pod dohledem kvalifikovaného lektora.

Napsat komentář