I v těhotenství vám to může slušet

pregnant-244662_960_720

Těhotenská móda od dob našich maminek a babiček výrazně pokročila. Dnes už ženy nemusí své rostoucí bříško schovávat do vytahaných svetrů či nepadnoucích šatů. Také jste v očekávání? Poohlédněte se po těhotenské módě. Máte široké možnosti výběru.

Těhotenská móda

Těhotenství je krásným, ale zároveň náročným obdobím. Ženě často není dobře, má různé obtíže, postupem času ji také začne vadit bříško, které se nevejde do jejího standardního oblečení. Pak je na čase poohlédnout se po něčem pohodlném, nejlépe vyrobeném přímo pro toto období. Vlastně lepší je začít se rozhlížet ještě před tím, než vám začne být váš oděv těsný. Přibrat můžete skokově, tak ať jste na to připravená.

Současné těhotenské oblečení vypadá velmi pěkně. Stejně jako jakékoliv jiné podléhá módním trendům. Oceníte rovněž jeho nápadité provedení pro vaše ještě větší pohodlí.

Kvalitní trička, tuniky, svetry atd. jsou přizpůsobeny tak, aby „rostly“ společně s vámi. Budete se v nich cítit dobře po celou dobu gravidity a nemusíte postupně nakupovat větší a větší velikosti.

A co kraťasy, sukně a kalhoty? Obvykle se vyrábějí s těhotenským pásem. Je elastický, takže ani v tomto směru se nemusíte bát nějakého diskomfortu, který by vám způsobovaly knoflíky či jiné nepohodlné způsoby zapínání.

Z těhotenské módy si bez problémů vyberete oblečení na doma, na všední den, ale i do práce, na důležité schůzky či do společnosti. A nezapomeňte na pohodlné boty.

Tip na obchod (nejen) s těhotenskou módou

Zrovna hledáte obchod s moderní těhotenskou módou? Existují kamenné obchody, ale pokud ve vašem dosahu žádné nejsou, nebo vám jejich nabídka nevyhovuje, nevadí. Snadno dostupné jsou různé e-shopy. Podívejte se na těhotenskou módu třeba na webu www.babytera.cz. Na výběr máte rozmanité kalhoty, kraťasy, halenky, legíny, topy, trika, tuniky, pásy, spodní prádlo atd.

Kromě toho však můžete nakoupit i další zboží, například kojeneckou a dětskou módu, obuv a jiné potřeby pro miminka.

Užívejte si měsíce před příchodem vašeho miminka naplno. Jistě k vašemu dobrému pocitu přispěje vědomí, že vám to sluší.

Napsat komentář