Díky elektronickým cigaretám našetříte i na rodinnou dovolenou

shisha-1869750_1280

Ačkoliv si většina kuřáků uvědomuje, že kouření klasických cigaret škodí zdraví, stojí to nemalé množství financí, přestat s tímto zlozvykem nedokáže každý. Právě proto dává čím dál více kuřáků přednost zdravější a levnější alternativě v podobě elektronických cigaret.

Elektronické cigarety sebou přináší řadu výhod. Podle vyjádření Evropské kardiologické společnosti nemá kouření elektronických cigaret tak negativní dopad na kardiovaskulární systém, jako klasické cigarety. Zajímat vás určitě bude i nemalá finanční úspora.

Elektronické cigarety šetří zdraví vaše i vaší rodiny9

Použijete-li elektronické cigarety joyetech zvýší se vaše srdeční činnost pouze nepatrně, naproti tomu klasická nikotinová cigareta tepovou frekvenci zvýší několikanásobně. Během kouření e – cigarety vdechujete jen páru, nikoliv nikotin a vydechujete čistou páru, takže nevznikají během kouření zplodiny – dehet či oxid uhelnatý. Nešetříte tudíž jen zdraví své vlastní, ale vaší rodiny.

Mimo to cleamizery joyetech patří k těm nejlepším na trhu vůbec. Elektronické cigarety nejsou určeny k odvykání kouření, toto rozhodnutí je čistě na vás. Ale rozhodně jsou určeny zodpovědným kuřákům, protože mohou své zálibě holdovat méně škodlivým a levnějším způsobem.

Ušetřete za klasické cigarety a kupte rodině dovolenou

Rovněž z finančního hlediska jsou mnohem úspornějším řešením, kdy roční úspora dosahuje až 20 tisíc korun. Za tyto ušetřené peníze už je docela solidní rodinná dovolená. Výhodou, kterou stojí za to připomenout je i fakt, že lze libovolně nakupovat příchutě. Tuto skutečnost uvítají především ti, kteří milují sladkosti.

Eliquidy pro mlsné jazýčky

Řadíte-li se mezi ty, jež rádi mlsají a zahání choutky kouřením, zkuste eliquidy s příchutí lahodná Piňacolada, vanilka, čokoláda či tiramisu. Osladit si občas život nemusí sebou tudíž přinášet nechtěné kalorie navíc. A pokud se řadíte k těm, co jsou otevření všem novinkám, pak zajásáte nad clearomizery CeraVape, jež mají namísto knotu keramické trubičky, a ty se jen tak nespálí. Chuť e – cigarety je tak stále stejně dokonalá a žhavící hlava vydrží mnohem déle. Buďte moderní a kuřte zdravěji, chutněji a ušetřete.

Napsat komentář