I vy si zasloužíte hladký průběh menopauzy

žena

Ženy jsou krásné bytosti, které mají mnoho těžkých životních úkolů. Když se jim podaří porodit zdravé děti a přežít jejich výchovu, nečeká na ně vytoužený klid a odpočinek, ale přichází hormonální změny zvané menopauza. V období klimakteria prochází každá žena řadou změn. Někdy jsou do očí bijící, jindy jsou skryté uvnitř ženy, a ani ona sama neví, co se s ní vlastně děje. Návaly horka, podrážděnost, změny nálad. To vše na sobě můžete pozorovat ještě předtím, než začne být vaše menstruace nepravidelná, a leckdy to trvá ještě nějaký měsíc po úplně posledních měsíčcích. Pokles hormonů má neblahý vliv na celkový zdravotní stav ženy, proto je třeba začít jednat dřív, než bude pozdě.

Prevence je základ

Svůj zralý věk si můžete vychutnat do poslední kapky v dobré náladě i formě s MENO KOMFORT. Na menopauzu si nelze počkat, přijde nevítaná, stejně jako první menses. Proto buďte bdělá a při prvních náznacích začněte s prevencí. Dřív, než udeří prudký pokles hormonů, berte preventivně doplňky stravy a vitamíny.

MENO KOMFORT je bylinný přípravek, který vám zajistí komfortní průběh klimakteria. Produkt je jedinečný svým bylinným složením. Nejvíce je v tobolce obsažen kontryhel obecný. Tato bylina je po staletí známá jako nejlepší přítel žen. Kontryhel upravuje cyklus a posiluje vazivo dělohy. Jako druhá je v MENO KOMFORT zastoupená šalvěj. Bylinka má blahodárný vliv na nervovou soustavu. Klimakterium často doprovází deprese, pokles nálady, podrážděnost i nespavost. Šalvěj pomůže zahnat všechny tyto neduhy, a navíc příznivě působí na nepříjemné pocení.

Vsaďte na přírodu

Součástí bylinného přípravku MENO KOMFORT je i méně známa rostlina zvaná jam vlnatý. Domácím prostředím pro jam je Amerika, u nás a na Slovensku je známý spíš jako smldinec chlupatý. Pro skutečně komfortní průběh klimakteria je nutné vyřešit prudký pokles hormonů. Studie prokázaly, že jam obsahuje sloučeninu zvanou diosgenin, která může upravovat hladinu estrogenu. Přípravek MENO KOMFORT zakoupíte v e-shopu gigalekarna.cz.

Napsat komentář