RAKOVINA NENÍ NEMOC

RAKOVINA NENÍ NEMOC

O této zdánlivé chorobě, za jakou ji pokládáme, se napsalo hodně. Má mnoho příznivců v léčení v oblasti chemoterapií. Ale také v mnohých alternativách.

Jeden z posledních průzkumů, nebo chcete-li, teorií hovoří to tom, že:

,,Rakovina není nic víc než poslední projev extrémního překyselení a toxicity tělesných tekutin a tkání“.

„Rakovina není nemoc, ale přírodou řízené prodloužení života.“

Takže následek toho jak a co jíme, dýcháme, pijeme a jak žijeme. Je to stále dokola. Ale když ona nám ta chemie tak chutná… podporuje naše chuťové buňky a nutí nás jíst ty hnusy čím dál víc a činí nás na nich závislými.

Trocha všudy přítomného strachu a stresu a je tu další fenomén, který je třeba drasticky zlikvidovat.

O tom jak je účinná léčba této ,,nemoci“ si přečtěte v článku, který jsem zde publikovala nedávno: S chemoterapií nebo bez ní je podložen v něm vypsanými výzkumy a jmény, spolu s jasným počtem sledovaných lidí.

Vidím to i tady na blogu, jakmile se máme hrabat v uniklých Sobotkových emailech a jsme fascinovaní hrabáním v odpadcích cizího soukromí, čteme to do zblbnutí. Nic s tím sice neuděláme, ale je to senzace a je na koho ukazovat. Ten je stále ve vládě a bude tam i nadále, nemyslíte?

Máme-li ale ovlivnit náš lidský život, a starat se o své zdraví, utíkáme před tím a odsouváme to do pozadí.

Proč se tak nemáme rádi? Proč nám na nás tak nezáleží? Kdo nám vymyl pud sebezáchovy a mozky z hlavy?

Jak to tedy s rakovinou funguje?

Za podmínek dysfunkce imunitního systému by tělo předčasně zemřelo. Je-li tedy naplněno vším tím sajrajtem, který zkonzumujeme a patřičně toxikováno a překyseleno, pro svou ochranu velmi moudře začne shromažďovat vnitřní toxiny do jednoho místa a následně je obaluje oslabenou super-kyselou tkání, zapouzdří je pod nepropustnou ochrannou vrstvou, aby tak zabránilo jejich dalšímu šíření. Je to důvtipné řešení a majiteli daného těla prodlouží život.

Tento přirozený život prodlužující proces nazýváme „choroba“ a uzamčeným toxickým kontejnerům s jedy „tumory“.

Sdělovací prostředky a všudypřítomný farmaceutický business pracuje skvěle. Masíruje nás naprosto famózně a skvěle se mu to daří. Probouzí v nás strach, a když se bojíme, je to dobře. Kapou z toho peníze. Zmocňuje se nás panika v momentě, kdy slyšíme tuto diagnózu.

 

pokračování zde

Rakovina není nemoc

 

 

Napsat komentář