Pohrajte si s interiérem domu a vzhledem zahrady

house-966346_960_720[1]

Často brouzdáte po internetu? Hledáte tipy a návody, které by pomohly vyšpikovat vaše bydlení anebo zahradu? Plánujete výstavbu nízkoenergetického domu, uvažujete o kvalitním zateplení anebo se chystáte do opravy střechy? Mrkněte na web Lepebydlet.cz a dopřejte své nemovitosti i zahradě parádní kabátek.

Stěhujeme se do malého bytuhouse-966346_960_720[1]

Když přijde čas osamostatnit se, hledáme ideální byt. Mladým lidem a nezadaným stačí jen malá garsonka. Není tak finančně náročná a také je v ní ihned uklizeno. Jakmile se začnete stěhovat a zařizovat garsonku nábytkem, myslete na základní pravidla, která pomohou k lepšímu bydlení. Rozčleňte jednu místnost na dvě sekce, kuchyň a relaxační část. Rozhodně nemalujte stěny tmavými barvami, cítili byste se jako v kleci. Do garsonky nepatří spotřebiče s podsvícením, jedině vás bude v noci rušit. Zapomeňte také na tapety se strakatými vzory. Opatřete si menší kusy nábytku a s doplňky to nepřehánějte, jinak se v bytě nepohnete.

Bylinky doma na balkóně

Ne všichni mají velkou zahradu, která je místem dřiny i odpočinku. Pokud bydlíte v panelákovém bytě a rádi byste si dopřáli alespoň kousek přírody na dosah ruky, vytvořte si bylinkovou zahrádku na balkóně. Léčivé rostlinky vám pomohou v sychravých dnech roku a perfektně se hodí jako přísada do mnoha pokrmů. Bylinky mají zázračnou moc, proto si ji nenechte wall-panel-416041_960_720uniknout. Kupte si květináče, truhlíky a pěkné dekorace. V létě lze vypěstovat rajčata, okurky, papriky anebo jahody. Balkón zastiňte závěsem, rostliny nemají v lásce prudký dopad žhnoucího letního světla. Je libo pažitka, tymián, oregano a bazalka? Podívejte se na web Lepebydlet.cz a pusťte se do pěstování.

Inspirace bydlení je tady!

Nemáte dostatek fantazie, abyste si zařídili moderní a přitom příjemné bydlení? Lepe bydlet.cz vám přinese super tipy a doporučení v podobě článků. Líbil by se vám skandinávský anebo vintage styl v interiéru? Přečtěte si zajímavé informace, prohlédněte fotografie a třeba narazíte na pravé ořechové pro svou domácnost.

Napsat komentář