Paštika z tofu- zdravá pomazánka pro všechny generace

patifu_delikates_chlebik_na_bile-360×292

Už nevíte, co byste si namazali na pečivo? Zkuste jednou něco zdravějšího, třeba pomazánku z tofu. Hlavní složkou je sója a jde opotravinu pro vegetariány. Pochutnat si na ní mohou i diabetici, celiaci, věční dietáři, gurmáni a malé děti. Pod názvem Patifu ji koupíte v mnoha obchodech po celé České republice, ať už v supermarketech, v menších krámcích nebo na internetu. Neobsahuje maso ani chemické přídatné látky, glutamát, lepek ani konzervanty. A co je rovněž skvělé, jde o český výrobek!

Atraktivní příchutěPÂTIFU

Patifu je k dostání v 9 různých příchutích. Zákazníkům nejvíce chutná delikates, toskánská a s hlívou, za vyzkoušení stojí i orient, gourmet, hokkaido, s rajčaty a olivami, s bazalkou a česnekem nebo s bylinkami. K dostání jsou v DM drogeriích, řetězcích Tesco a Globus i v prodejnách se zdravou výživou.

Pochoutka nejen při dietě

Tofu je oblíbenou potravinou pro zdravý životní styl a ve formě paštiky skvělou pochoutkou vhodnou při dietě, ale také pro všechny ostatní, kdo žádnou dietu nedrží. Vyhnout byste se jí měli snad jen tehdy, máte-li alergii na sóju. S Patifu vykouzlíte snídani, svačinku i oběd. Hodí se nejen jako pomazánka, ale třeba i jako přísada do polévky. Obzvláště vhodná je pro tento účel příchuť Patifu Hokkaido.

Zdravější, než klasická paštika

Pokud vám není cizí bezmasá kuchyně a nebojíte se u plotny zaexperimentovat, podívejte se na recepty z patifu, určitě vás některý zaujme. Vykouzlit můžete teplá i studená jídla. Tato zdravá paštika se hodí i na výlety, do školy a do práce, přibalíte ji jednoduše s sebou a nepotřebuje ani chlazení. Mnoho příchutí chutná i dětem, je vegetariánskou variantou klasické paštiky a neobsahuje mnoho kalorií. Připravit během chvíle zdravou svačinku není snadné, děti spoustu věcí odmítají jíst, ale tato pomazánka je většinou zaujme.

Napsat komentář