Pískoviště se mění! Vyberte to správné!

file_1_4

Tak schválně: Kolik hodin jste jako dítě strávili na pískovišti vy? Pravděpodobně to budou celé dny, že? Není divu, protože hra s pískem je jednou z nejpopulárnějších dětských činností. Moderní doba přináší nové koncepty a ty zasáhly i dětská pískoviště. Už dávno to není jen dřevěná ohrádka naplněná pískem. Podívejte se, jaké druhy jsou aktuálně k mání.file_2_2

Plastové provedení vede!

Na trhu najdete převážně plastová pískoviště. Dřevěná jsou trochu v pozadí z toho důvodu, že dřevo není tak odolné jako umělý materiál. Navíc je třeba o dřevo pečovat, na což mnoho lidí prostě nemá čas. Plast dává prostor k tomu, aby mohly vznikat modely rozmanitých tvarů i barev. Evergreenem je malé plastové pískoviště ve tvaru kraba. Je určeno pro malé děti. Použít se dá i jako malý bazének.

Netradiční modely u dětí bodují!

Step2 jde dětem i rodičům v mnohém vstříc a na trh firma uvedla i takové modely, které umožňují, aby dítě mohlo u oblíbeného písku trávit třeba i celý den. Mistrně totiž kombinuje pískoviště a stolek se židličkami. Ten může sloužit ke hře i ke stolování. Jedná se o model Summertime a jeho další přidanou hodnotou je velký slunečník, který ochrání pokožku dětí před slunečními paprsky. Další „lahůdkou“ je herní stůl s pískem a vodou, který nahrazuje klasické pískoviště a hodí se například na terasy, dá se použít i v herně. Jsou na vás výrazné barvy moc a chtěli byste, aby hrací prvky nenarušily přírodní vzhled zahrady? Zamlouvat se vám bude pískoviště s krytem v pískovcovém designu.

Nejkrásnější modely jsou z USA

Moderní dětská pískoviště, která splní nároky i těch nejnáročnějších dětí a rodičů, vyrábí americká firma Step2. V České republice je najdeme v sortimentu u StepTwo na steptwo.cz. Obchod pořádá i výprodejové akce a nabízí další zajímavé produkty. Jsou to například kuchyňky pro děti, domečky, hudební nástroje či dětský nábytek.

Napsat komentář