Začněte rok učením nového jazyka v Českých Budějovicích

beautiful-15704_960_720

Člověk se učí celý život. Mnohé nabyté znalosti užívá jen krátce, ale jsou i takové, které se hodí až do smrti. Mezi ně bezpochyby patří cizí jazyky. Je pravda, že zapomenout slovíčka i gramatiku je snadné, ale v dnešním globálním světě není problém si psát dopisy či e-maily s někým z druhého konce světa a procvičovat si jazyk aspoň tak. Znalost cizí řeči se vám prostě neztratí.

Je jedno, jestli patříte k mladším ročníkům stěžujícím si na neefektivní školní výuku, nebo starším lidem, kteří se vymlouvají, že za jejich dob takové možnosti nebyly. S kvalitním učením se dá začít v každém věku. A právě teď startují kurzy pro rok 2017.

Jazyková škola Jintes CB z Českých Budějovic

Nové kurzy od konce ledna a února spouští také jedna jazyková škola Česká Budějovice, která je zároveň vzdělávací a personální agenturou. Jde o firmu Jintes CB s dlouhou historií v Jihočeském kraji.

Jelikož působí i v personální oblasti, kdy hledá firmám vhodné uchazeče o zaměstnání, vidí, co si firmy žádají, a přesně podle toho vytváří osnovy svých výukových kurzů.

Nejen jazyky jsou užitečné

Kromě jazyků pořádá i ekonomické, osobnostní a počítačové kurzy České Budějovice, zaměřuje se na rekvalifikace, kvalitu a projektové řízení. Koneckonců rovněž znalost moderních technologií, tvorby webových stránek a dalších počítačových věcí je v dnešní době vysoce žádaná.

Místa jsou ještě volná

Ať už se rozhodnete pro vzdělávání v jakémkoliv oboru, místa jsou ještě volná. Mnoho kurzů začíná od konce ledna a na rozdíl od jiných škol a institucí se Jintes CB vždy snaží, aby byly všechny inzerované semináře otevřeny.

Jazykové kurzy České Budějovice nabízí opravdu bohaté. Je jen na vás, zda toužíte po obligátní angličtině a němčině, nebo něčem zajímavějším. Co třeba překrásná francouzština, nebo temperamentní italština?

Napsat komentář