Oslňte svým úsměvem!

smile-191626_960_720

Kdo by si nepřál mít bílé zuby jako filmová hvězda? Jenže jak na to, když návštěva zubaře v mnohých z nás již od dětství vyvolává strach… Můžete zkoušet celé řady „zaručených“ produktů, nebo si najít spolehlivého lékaře, u nějž se nebudete muset ničeho bát. Na moderní technice bělení zubů není nic nepříjemného.

Krásné zuby dodají sebevědomí

Zuby začínají postupně tmavnout již od okamžiku, kdy se prořežou do ústní dutiny. Ne u každého člověka tento proces postupuje stejně rychle – záleží jak na genetice, tak na zdravotních faktorech, požívaných potravinách a zlozvycích, jako je kouření. Postižen může být celý chrup, nebo jen některé zuby. Zabarvená sklovina žlutého, šedého či hnědého odstínu bývá často příčinou toho, že lidé mají nižší sebevědomí při jednání s druhými, raději se neusmívají a jsou si své vady na kráse stále vědomi. Proto je bělení zubů tak populárním zákrokem.

Co s nehezkými zuby?

Pokud jste už vyzkoušeli nejrůznější pasty, gely a vodičky, a přesto nic nezabralo, bělení zubů Praha vám poskytne profesionální péči. Na výběr budete mít mezi dvěma technikami. První metoda počítá s domácím bělením zubů. Lékař vám vezme otisky, podle nichž se připraví fóliové chrániče, zabroušené přesně na míru. Vy si pak odnesete domů tuto pomůcku a účinnou látku, pojmenovanou přiléhavým názvem Opalescence. Až budete sami doma, naplníte chrániče připraveným gelem a necháte jej 2-4 hodiny působit na váš chrup. Již za 10 až 20 dní tak dosáhnete perfektních výsledků. Zubní ordinace Praha dále nabízí ordinační bělení chrupu, kdy se na zuby aplikuje silnější přípravek pro okamžitý výsledek. Získáte tak o několik odstínů světlejší zuby při minimu námahy. Pro lepší a trvalejší účinek samozřejmě lze obě metody zkombinovat.

V těch nejlepších rukou

Ti, kdo v minulosti prodělali nějakou špatnou zkušenost, se rádi svěří do péče soukromých lékařů, kteří se mohou pochlubit šetrnými postupy i moderním vybavením. Takový je i zubař Praha Smrček, ordinace v centru Prahy, kde se vše bude točit okolo vás. Možná tomu zatím nevěříte, ale zde se i zubní zákrok může stát příjemnou relaxací. Dentální hygiena Praha, která sídlí na stejném místě, vám poradí s čištěním zubů a paradentózou, jakož i její prevencí. Vítány jsou i děti. Jednou ze specialit této kliniky jsou zubní implantáty.

Napsat komentář