S krabičkami do plavek zhubnete!

vepřové špízy

Zhruba 3 měsíce vám ještě zbývají, abyste shodili faldíky a přivítali léto s postavou, která bude v plavkách vypadat skvěle. Vaše hubnutí bude rychlé, zdravé a rozhodně se nebudete muset omezovat ani týrat tělo dlouhé hodiny v posilovně. Úspěch oslavíte díky krabičkové dietě. Aktuálně jsou dokonce dostupné speciální programy pro ženy i muže. Začněte, vyplatí se to!

Jde o dobrý zvyk

Některé diety jsou bizarní a život ohrožující. Možná se vám podaří během rekordně krátké doby zhubnout několik kilogramů, jenže pokud se po drastické dietě vrátíte zpět k běžným stravovacím návykům, překvapí vás jojo efekt. Krabičková dieta toto riziko minimalizuje. Je založena na zásadách zdravého stravování. Pokud s ním nemáte zkušenosti, budete si muset zvykat. Trvat to bude zhruba jen týden a jakmile si „najedete“ správný režim, už ho neopustíte. Naopak budete možná zděšeni, jak tragicky jste jedli předtím.

Zásady krabičkové diety

Je založena na pravidelné a vyvážené stravě. Ulehčuje práci s přípravou jídel. Váš úkol bude se odhodlat a začít. Když se do programu zapojíte, bude vám domů (případně i do práce) pravidelně doručována optimální dávka jídla pro každý den. Vše přehledně zabaleno v 5 krabičkách (při dietě se dodržuje stravovací režim snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře). Složení jídelníčku je navrženo tak, aby vaše tělo dostalo všechny potřebné živiny a současně byl snížen příjem tuků a cukrů. Pochutnáte si například na hovězích nudličkách po asijsku s brokolicí a rýží, bulgurovém salátku, krůtím guláši s pečenými bramboráky, plněných polentových knedlíčcích aj.

Objednáte online

Kompletní jídelníček a všechny další potřebné informace najdete na chutnadieta.cz. Zapojte se co nejdříve. Krabičková dieta Praha nabízí i speciální programy pro ženy a muže. Odvíjí se od životního stylu, je připraven program i pro ty, kdo mají sedavé zaměstnání a málo se hýbou apod.

Napsat komentář