Exkluzivní dárkový poukaz na wellness pobyt v Luhačovicích

Augustian LIFE

Pro všechny, kteří potřebují vypnout baterky, jsou určeny wellness pobyty. Možná si říkáte, že nemáte na dovolenou čas, ale krátkodobá relaxace vám jistě do náročného harmonogramu nezasáhne. Člověk není přeci stroj a potřebuje načerpat novou vitalitu. V tomto ohledu padne do noty Luhačovice wellness pobyt.

Proč právě Luhačovice?

Toto nádherné moravské město leží v půvabném okrese Zlín a patří k největším lázeňským velikánům v tuzemsku. Nejvěhlasnějším pramenem je Vincentka. Léčí se zde hlavně nemoci spojené s obezitou, dýchacím ústrojím a trávením. Ano, všechny tyto neduhy má na svědomí zběsilý tep moderní doby. Tak se vydejte vstříc parádní relaxaci. Luhačovice wellness pobyt vás postaví na nohy, a dokonce dokonale poslouží jako magický romantický nápad.

Augustian Life – komfortní ubytování

Přijměte pozvánku na Luhačovice wellness pobyt v útulném prostředí hotelu lázeňského města. Využijte cenově výhodné nabídky a počítejte s uvítacím nápojem v lobby baru, ubytováním v klimatizovaném pokoji dle požadavků, pestrou snídaní s výhledem do zahrady, možností zakoupení zvýhodněného obědového menu v Restauraci Symfonie a odpoledním občerstvením v lobby baru denně od 14:00 – 16:00 hodin. Těšit se můžete na tříchodovou večeři s výběrem hlavního chodu a svěžím salátem. Neomezený vstup do wellness a spa centra Harmonie je po celou dobu pobytu zajištěn. Zapomeňte na zbytečně přeplněné kufry, župan i pantofle jsou k dispozici stejně jako WiFi a parkování v hotelu.

Jak dosáhnout na prima odpočinek?

Využijte nabídku 8 040 Kč, která se vztahuje pro 2 osoby a pobyt ve dvoulůžkovém pokoji na dvě noci. Určitě potěší, že je v ceně zahrnut i lázeňský poplatek. Veškeré informace se vztahují pro unikátní nabídky 2018 a platí do 30. 6. 2018.

Najděte si na sebe čas a ponořte se do luxusu hotelu v dech beroucím městě Luhačovice.

Napsat komentář