Objevte unikát: personalizované činky

moje činka

Milujete fitness? Je sport vaší životní vášní? Nebo tyto charakteristiky sedí na vašeho partnera? Dopřejte sobě či jemu novinku. Unikátní sužbu, o které moc lidí zatím neví. Vy můžete být první, kdo tento trend představí svému okolí.

Činky, které ponesou váš otisk

Sport dnes hraje prim ve sféře životního stylu. Lidé aktivně žijí proto, že pohyb milují, nebo přilnuli k pohybu z ryze módního důvodu. V každém případě se aktivita stala součástí našich životů do té míry, že se s ní i rádi chlubíme. Stačí se podívat na sociální sítě, mnohé profily jsou postavené na fotografiích lidí při sportu. Běhání, posilování, jóga, box. Aktivní životní styl představuje záležitost image a k ní patří i jedinečné doplňky. Ve sféře fitness se jedná o personalizované produkty. Horkou novinkou jsou činky s vlastním podpisem, iniciály či vybraným textem. Tyto produkty si přímo říkají o takové ztvárnění. Originální osobní záležitost, kterou můžete vlastnit jen vy, nebo jí také obdarovat své blízké. Naprosto fantastický dárek. Pokud se ve vašem okolí vyskytuje fitness nadšenec, který nevynechá denní posilování, překvapte ho tímto neotřelým darem.

Personalizované činky jako skvělý dárek

Osobnost, persona, chcete-li, se nespokojí s něčím obyčejným. Produktem, který má většina lidí. Každý rád vlastní něco jedinečného. Co jiného by to mohlo být než předmět s vlastním podpisem? Jestli rádi posilujete, vetkněte svým činkám signaturu. Můžete si na ně nechat vyrýt své jméno. Lze zvolit motivační citát, který vás vybičuje k lepším výkonům. Nechte pracovat svoji fantazii. Personalizovaný předmět představuje rovněž ideální dárek. Sympatický svojí myšlenkou a originalitou, protože se jedná o novinku a spousta lidí o ní stále neví. Navíc, většina sportovců, kteří o sebe velmi dbají a své aktivní výkony rádi dávají na odiv, oplývají lehce narcistními sklony. Míněno v dobrém, pouze chceme poukázat na to, že takový dárek, jenž bude vystihovat pouze osobu samotnou, dotyčného jistě nezklame. A pokud se vracíme k oněm sociálním sítím – na fotkách to rovněž vypadá skvěle. Jen si představte pózu s personalizovanou činkou, na které se skví nápis: Máš na to.

Činky s vlastním textem

Jak personalizace sportovní činky vypadá? Gravíruje se do kotouče této sportovní potřeby. Nápis na větší ploše lépe vynikne. Na výběr máte z mnoha velikostí závaží, nemusíte se obávat nabídky omezené hmotnosti sportovní činky. Kotouče se posléze nasadí na osu a originální pomůcka na sport je na světě. Do pláště hřídele samotné se negravíruje, sportovní činka by se poté špatně držela. Gravírování stejně bohatěji vynikne právě na kotoučích. Doslova necháte promluvit životní styl svůj či osobní naturel člověka, jehož obdarujete. Může se jednat o ryze sportovní pomůcku či předmět, který si dotyčná osoba vystaví a bude z něj mít jen radost. Činky s vlastní textem představují ovšem kvalitní sportovní náčiní a byla by škoda je nechat ležet na poličce.

Personalizované činky – objednání

Tento typ produktu patří mezi ty dárky, které vám nezaberou čas v podobě složitého objednávání. Jelikož se jedná o dárek na míru, stačí vyplnit formulář s parametry vámi požadovanými. Nekupujete zajíce v pytli, sami si rozhodnete, jaký typ a váhu kotouče potřebujete. Následně vypíšete požadovaný text (čím kratší a údernější, tím lépe) a odešlete objednávku. Kvalitní firmy vám následně zašlou grafický návrh daného produktu, který si lehce přes internet odsouhlasíte. Skutečně kvalitní služby v podobě personalizace sportovního produktu mohou zahrnovat i speciální požadavek na parametry činky – hmotnost či rozměry, jež nejsou ve standardní nabídce. A jak jsme zmínili, originalita zde hraje prim.

Personalizované činky je možné zakoupit v eshopu www.mojecinka.cz

Napsat komentář