Vozidlo z autopůjčovny? Jedině od Easyrent!

Audi Q7

Na víkend se s rodinou chystáme na hory. Užít si posledního sněhu, přijít na jiné myšlenky, dobít baterky a nadýchat se svěžího horského vzduchu, kterého se nám přes rok nedostává. Od včerejška ale mám vůz v servisu. Zlobí mu převodovka a nechceme riskovat, že se ocitneme někde v horách bez pomoci. Uvažuji proto o vypůjčení vozidla v autopůjčovně.
V podobné situaci se nedávno ocitla i má kolegyně. I ona nakonec pro cestu na svůj prodloužený víkend zvolila cestu automobilem z autopůjčovny. Zaměřila se ovšem na jeho nízkou cenu, což se jí moc nevyplatilo. Stalo se totiž to, čeho se já obávám se svým vozem. Její zapůjčený vůz vypověděl službu asi po sto kilometrech jízdy a z jejího plánovaného víkendu sešlo. Což o to, autopůjčovna zajistila odtah porouchaného vozidla, náhradní jí ale už neposkytla. Žádné neměla k dispozici. Prodloužený víkend tak má kolegyně strávila doma a o pobyt, který měla již zaplacený, přišla.

Nehleďte jen na cenu!

Tato nepříjemná zkušenost mé kolegyně je pro mě jakýmsi zdviženým prstem. V mém hledáčku zájmu je totiž v první řadě bezpečné auto v dobrém stavu, což se o zapůjčeném voze mé kolegyně nedalo prohlásit. Já budu potřebovat vozidlo, se kterým bezpečně zdolám horské stezky i náledí, ideálně automobil s náhonem na všechna 4 kola. Po krátkém surfování internetem nacházím velmi příznivé recenze na autopůjčovnu, jež se na pronájmy právě těchto vozů specializuje.

Audi Q7, nebo Landrover Discovery?

Jedná se o půjčovnu Easyrent.cz s opravdu bohatou nabídkou osobních vozů i dodávek, jako jsou Škoda Karoq, Minicooper Clubman, LandRover Discovery, Audi nebo Mercedes Benz. Je tak otázkou do pranice, jaký vůz zvolit. Láká mě luxusní a elegantní Audi Q7 s integrovanou navigací, alu koly či multifunkčním volantem. Nebo mám zvolit klasické SUV v podobě Landroveru Discovery s odpruženým podvozkem a panoramatickou střechou?

Mercedes Benz, Škoda Karoq, nebo Minicooper?

Reprezentativním vozem je i Mercedes Benz Vito Minibus, jenž pojme až 9 osob – tolik se nás ale na hory nechystá. Surfuju dál. Mou pozornost si získává i Škoda Karoq se sedmistupňovou převodovkou a xenonovými LED světlomety. Posledním vozem, jehož parametry studuji, je Minicooper Clubman. To je zase autíčko, které má styl. Jsem nerozhodná a nevím, jaký vůz zvolit. Všechno to jsou krásné a především bezpečné vozy.

Zlatá střední cesta

Nakonec volím zlatou střední cestu v podobě Opelu Mokka, a to nejenom proto, že mi jeho název připomíná mou oblíbenou kávu. Vůz nejenže disponuje parkovacími senzory a tempomatem, ale především má naprosto úžasnou pětilitrovou spotřebu. Na hory tak dojedeme doslova za hubičku. A s klidným svědomím. V ceně pronájmu je dálniční známka a při řízení se budeme moci střídat. Komplexní asistenční služby a možnost sjednání pojištění s 0 % spoluúčasti už pak jsou třešničkami na dortu. Nemohu se dočkat, až vyrazíme.

Napsat komentář