Vibrátor, nebo šperk?

erotika

Sex je náš, dělá dobře mně i tobě, zní text jedné známé české písničky. Lucie má zcela jistě pravdu. Sex nám skutečně dělá dobře. Ale víte, co se říká? Že i mistr má co vylepšovat. 
A na sexu se toho dá vylepšovat opravdu hodně. Pracovat můžete na intenzitě prožitku, jež jej provází, stejně jako technikách, které vás přivedou k orgasmu. Chcete se dozvědět víc? Přestaňte se červenat a ponořte se do tajů, které pro nás ještě před několika lety byly tabu.

Rychle do sexshopu!

Navštívili jste v poslední době nějaký lépe zásobený sexhop? Pokud ne, měli byste tuto chybu rychle napravit. Sexshopy jsou totiž zdrojem nekonečné inspirace. Obzvláště ty internetové, kterými můžete v pohodlí svého domova, ideálně pod peřinou, brouzdat, vybírat a zjišťovat, k čemu ty roztodivné erotické pomůcky vlastně slouží. Nezasvěceného bohatá nabídka může až zaskočit. Ano, v sexu je dnes možné téměř cokoliv. Nenutíte-li k tomu partnera a nepůsobíte mu tím, aniž by s tím souhlasil, bolest. Téměř bezmezný pak je svět autoerotiky, v rámci které si děláme radost sami sobě.

Vibrátory zdrojem neutuchajícího potěšení

Nejznámějším zdrojem blaha jsou vibrátory. Tedy klasické, vroubkované, párové, mini i maxi, vibrátory poskytující dvojitou stimulaci či zaměřené na stimulaci G-bodu. To je to tajemné místo, jehož drážděním ženy nacházejí skutečný ráj. Ještě jste ho, milí dámy, nenašly? Tak se pusťte do hledání. Vibrátory dle výběru stejně jako další erotické pomůcky jsou k mání například na e-shopu sexio.cz.

Zaměřeno na stimulaci G-bodu

G-bod stimulace je nesmírně vzrušující. Docházet k ní může jak při sexu v páru, tak při autoerotice. Právě pro tento účel byly navrženy tzv. G-Spot stimulátory. Naučíte-li se s ní zacházet, přivedete si mokrý orgasmus. Pokud tomuto aktu bude přítomen i partner, věřte, že ho to vyburcuje k dalším až extrémním výkonům. Už víte, proč by tato hračka měla být součástí vašeho erotického arzenálu?

Toužíte po silném orgasmu? Vyzkoušejte Svakom Amy G-Spot

Vaší pozornosti by neměl uniknout především model Svakom – Amy G-Spot klasický vibrátor, který se ve vašem erotickém kufříku bude vyjímat doslova a do písmene jako šperk. A co pak tato elegantní a k tomu vodotěsná erotická hračka dokáže? Hotové divy v podobě silného orgasmu. A ten se nedá popisovat, ten musíte zažít.

Napsat komentář