Vodní ráj pod Vysokými Tatrami? AquaCity Poprad uspokojí milovníky wellness i náročné ekologické aktivisty!

AquaCity_Blue_Diamond_10-1

Největší wellness na Slovensku? Najdete jej v Popradě pod názvem AquaCity Poprad. Nečekejte však klasický wellness hotel, ale nadmíru ekologické zařízení, které uspokojí i náročnou Gretu Thumbergovou. Posuďte sami.

AquaCity Poprad je ekologický rezort v pravém slova smyslu. Díky téměř nulové produkci emisí je dokonce držitelem několika prestižních ekologických ocenění (Green Globe, Green Apple Award, World Travel Award a hotel roku). AquaCity je například díky využívání solární energie a geotermální vody z podzemních jezer maximálně energeticky soběstačné. Voda v bazénech je tak teplá po celý rok. Aniž by to vyšlo ne jedinou korunu (euro).

Podnikatel, nebo vizionář? Obojí!

Za tímto výjimečným rezortem stojí známý podnikatel a vizionář Jan Telenský, jehož do puntíku vystihuje jeho vlastní motto: “Snaž se o jasné definování cíle a udělej nemožné možným bez výmluvy.” Přesně to totiž učinil. Svůj cíl přitom definoval už před lety, když coby emigrant prchal z komunistického Československa do Velké Británie. Od té doby ale uplynulo opravdu hodně vody. Z kluka, který házel na tanky okupantů kameny, je dnes majitel řetězců firem s ročním obratem přes 70 milionů liber ročně. A ty mu mimo jiné umožňují plnit jeho sny. Ekologický rezort AquaCity jim donedávna figuroval. Do té doby, než si jej splnil.

I vy si splňte svůj sen

A vy si teď můžete splnit ten váš. Toužíte-li tedy po odpočinku v pravém slova smyslu. V AquaCity si totiž odpočine a zregeneruje celá rodina. Rodiče v termální vodě či při pobytu v kryokomoře. A děti, o něž samozřejmě bude postaráno, se zabaví v hlídaném dětském koutku či při laserové show v bazénu.

Interklinik Poprad

A trápí-li vás nějaký ten estetický problém, budete mít možnost se ho zbavit na nově otevřené klinice estetické dermatologie Interklinik Poprad. Najdete tu specialisty na estetickou dermatologii, laserové centrum i kryocentrum. Zkrátka počítejte s komplexními službami na té nejvyšší úrovni od A do Z. Po dovolené v Popradě z vás zkrátka může být naprosto nový člověk. Jak na těle, tak na duši!

Napsat komentář