Bazén, který dokonale padne na každou zahradu

Máte rodinný dům, chatu nebo chalupu se zahradou? Rádi svou nemovitost zvelebujete a zároveň vás baví trávit čas na čerstvém vzduchu? Patříte mezi ty, kteří si nedokáží představit léto bez dovádění ve vodě, a rádi byste si pravidelně dopřávali osvěžující koupel v dokonalém soukromí? Chcete potěšit své ratolesti a zajistit jim optimální podmínky pro aktivní trávení volného času? Řešení je jednoduché. Nechte si nainstalovat vlastní bazén.

Jaký bazén je ten pravý?

Rozhodli jste se pro pořízení bazénu, nevíte ale, jaký vybrat? Nabídka je dnes široká a určitě najdete takový, který ve všech směrech uspokojí vaše požadavky. Skvělou volbou bezesporu je bazén ALBIXON. Pokud se pro něj rozhodnete, získáte kvalitní bazén s dlouhou životností. Navíc k němu můžete pořídit i zastřešení a užívat si koupání až do podzimu. ALBIXON poskytuje i kvalitní zákaznickou podporu a spolehlivý servis. A nabízí hned několik různých typů bazénů.

Jaké bazény ALBIXON dodává?

Přelivové bazény

Přelivové bazény zná každý, kdo někdy navštívil veřejný plavecký bazén. U tohoto typu bazénu dosahuje hladina vody až k samotnému hornímu okraji. Po obvodu bazénu vede tzv. přelivový žlab. Voda, která do něj vteče, prochází filtrací a je znovu vháněna do bazénu. Přelivové bazény tak dokáží dokonale zbavit nečistot vodu na hladině, aniž by musely být opatřeny vyrovnávací nádrží.

Skimmerové bazény

Skimmerové bazény jsou velice oblíbené. Právě tento typ vídáme na zahradách rodinných domů, vilek, chat a chalup nejčastěji. Mají dlouhou životnost, jsou odolné vůči teplotním výkyvům i chemikáliím, pevné a barevně stálé.

Bazény vypláštěné těžkou fólií

Toužíte po bazénu atypického tvaru? Bazény vypláštěné těžkou fólií dokáží vyhovět požadavkům každého zákazníka. Tyto bazény mohou mít zcela originální tvar a lze je zakomponovat i do odvážných architektonických projektů.

Napsat komentář