Dobrá půjčovna dodávek je k nezaplacení

Převézt almaru nebo ještě něco těžšího o pár kilometrů dál jen málokdy jde pouze osobním autem. To je přeci jen pro tento druh manévrů trochu malé. 

Existují sice různé doplňky typu tažný vozík, který umí kapacitu osobního vozu razantně navýšit, nicméně ani takováto pomoc nemusí být dostatečná vždy. Pro stěhování větších věcí jsou mnohem lepší klasické dodávky.

Výhodné podmínky

Ideální je sehnat si dodávku od kamarádů, případně uspět u příbuzných. Takto člověk nemusí nic platit, snad jen za benzín. Ovšem ani když všechno zklame, není potřeba se bát nějakých obrovských výdajů. Je však potřeba najít si vhodnou autopůjčovnu s fér cenami. Taková je například Van2Go.

Nabízí své služby jak v českém hlavním městě, tak i v moravskoslezské metropoli. Výhodné je, že pronájem dodávky v Praze probíhá za víceméně stejných podmínek jako v Ostravě. Kdo má zkušenosti s jednou z výše zmíněných poboček, docela dobře se zorientuje i v nabídce té druhé.

Zákazník si může vybrat z široké plejády dodávek. Ty se odlišují hlavně kapacitou, potažmo silou motoru. Všechny druhy pronájmu jsou zde výhodné. Vyplatí se nejen krátkodobé zapůjčení na pár hodin, respektive dní, ale také i na měsíce, případně dokonce roky.

Nepřetržitá otevírací doba

Další nespornou výhodou Van2Go je i otevírací doba, která je víceméně nepřetržitá. Zájemce o zapůjčení, případně vrácení dodávky tudíž může navštívit obě pobočky víceméně kdykoliv mu to bude vyhovovat, třeba i ve čtyři ráno.

Dobrá auta

Žádná autopůjčovna nemůže prosperovat bez kvalitního vozového parku. Van2Go ho samozřejmě má. O technickou způsobilost všech vozidel se stará vzorově. Pravidelné prohlídky jsou zde na denním pořádku.

Když má některá dodávka najeto až příliš, je vyřazena a nahrazena novým modelem. To platí vždy, i když u ní nebyly zjištěny žádné závady.

Napsat komentář