Lifting obličeje může být i neinvazivní a bezbolestný

blue-eyes-237438_960_720

Ženy si zakládají na bezchybném vzhledu, jehož alfou omegou je obličej bez vrásek a perfektní make-up. Nicméně s přibývajícím věkem ani ten nejlepší krém nezabrání tvorbě vrásek a ani ten nejlepší make-up nezamaskuje povadlou kůži. Doposud jediným možným řešením byla plastická operace. Ale s rozvíjejícími technologiemi se v estetické medicíně do popředí prodírají bezbolestné metody se srovnatelnými výsledky. S vráskami a neelastickou kůží si poradí neinvazivní alternativa zvaná Thermage®, kterou hojně využívají i hollywoodské hvězdy v USA.

Pod názvem Thermage® se skrývá hloubkový radiofrekvenční lifting, který slouží ke zpevňování jednotlivých vrstev pokožky, ba dokonce i těch hlubokých. Většina konkurenčních přístrojů se snaží zakrýt nedostatky na povrchu, ale Thermage® zasahuje do hloubky, a tak jsou výsledky účinnější a dlouhodobější. Ať už se potřebujete zbavit nevzhledných vrásek, nebo toužíte mít opět pevnou kůži na obličeji, potom je neinvazivní lifting ideální volbou. A co víc? Po zákroku není potřebná žádná rekonvalescence, jak by tomu bylo u klasické plastické operace.

mg-2848-ufvgf6yvaj-crop-600-200

Tento lifting ošetří celý obličej

Určitě vás potěší, že se dá tento lifting aplikovat na všechny problémové partie obličeje, tedy na čelo, tváře i obličejový ovál. Právě nešťastnou oblastí je oční okolí, kde kůže poměrně rychle povadá a kde žádný jiný přístroj nepůsobí tak efektivně jako Thermage®. Ale obličej není jediným místem, které potřebuje lifting. Inovativní přístroj se používá také na pokožku na břiše, která bez fyzické aktivity ochabuje, či spodní straně paží.

Velice často neinvazivní metody vyžadují opakovanou aplikaci, na čemž kliniky estetické medicíny vydělávají. Ale ošetření pleti technologií Thermage® stačí podstoupit jednou, přičemž výsledky se dostaví během půl roku a vydrží sedm let. A právě tímto se bezbolestný lifting liší od ostatních zákroků.

Už se nemusíte každý den litovat v zrcadle, protože lifting se postará o to, abyste se měli rádi a abyste se na sebe rádi dívali.

Technika byla vyvinuta v USA

Bezpečná technika, která slouží k dosažení perfektního vzhledu, byla vyvinuta ve Spojených státech amerických. O vývoj přístroje se starali špičkoví odborníci, jejichž cílem bylo vytvořit něco, co ještě trh nenabízí. To se jim povedlo.

Jestliže chcete podstoupit neinvazivní zákrok, po kterém není potřebná rekonvalescence, potom doporučujeme zavítat na vyhlášenou pražskou kliniku Mediestetik. Ta se vedle dermatologie jako takové věnuje stomatologii a ortopedii. Sídlí v renomovaných a reprezentativních prostorech, ve kterých se budete cítit příjemně. O zákroky, jež se na klinice provádí, se starají vystudovaní profesionálové, kteří mají bohaté a dlouholeté zkušenosti.

Napsat komentář